Πετρολίνα ΑΕΚ: Όλα για όλα στην Λευκορωσία!

Πετρολίνα ΑΕΚ: Όλα για όλα στην Λευκορωσία!

Τα ρέστα της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup παίζει η Πετρολίνα ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Τσμόκι Μινσκ στην Λευκορωσία, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των 32 της διοργάνωσης (Τετάρτη 03/02, 19:00 ώρα Κύπρου). 

Για να καταφέρει η ομάδα μας να φτάσει στο ιστορικό επίτευγμα της πρόκρισης θα πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας ή να ηττηθεί με διαφορά μικρότερη των πέντε πόντων που είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι στην Λάρνακα (73-68). Σε περίπτωση νίκης της Τσμόκι με ακριβώς πέντε πόντους διαφορά, τότε η ομάδα μας θα πάρει την πρόκριση, λόγω καλύτερης επίθεσης στα παιχνίδια του ομίλου. Η ομάδα μας μπορεί να προκριθεί ως πρώτη εάν κερδίσει και την ίδια ώρα η Βαρέσε ηττηθεί στην Αυστρία.

Στην βαθμολογία του ομίλου η Βαρέσε έχει 9 βαθμούς, η ομάδα μας 8 βαθμούς, η Τσμόκι Μινσκ 8 βαθμούς και η Μαγκνόφιτ Γκέσινγκ έξι βαθμούς.

Ο Leslie θα πάρει και πάλι την θέση του τραυματία Brezec, με όλους τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές να βρίσκονται στην διάθεση του Λίνου Γαβριήλ.  

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Κύπρου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 5 και μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy  και από την ιστοσελίδα του FIBA Europe Cup στοwww.fibaeurope.com/fibaeuropecup/com