Πετρολίνα ΑΕΚ: Νέο... θύμα η ΕΘΑ

Πετρολίνα ΑΕΚ: Νέο... θύμα η ΕΘΑ

Έστω και δύσκολα, η Πετρολίνα ΑΕΚ κατάφερε να δώσει συνέχεια στις νίκες, επικρατώντας με 87-82 της ΕΘΑ Έγκωμης στο Κίτιον, σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄Κατηγορίας.

Η ομάδα μας ενισχυμένη με τον Brezec που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά κουβαλώντας πολύ μεγάλη κούραση μετά την υπερπροσπάθεια για την εξασφάλιση της ιστορικής πρόκρισης στην Λευκορωσία, κατάφερε να πάρει τελικά ροζ φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθόλη την διάρκεια του, με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ μέχρι και με οκτώ πόντους στην 3η περίοδο και να βρίσκει στο τέλος τις λύσεις για να κάνει την ανατροπή και να πετύχει την 11η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο λεπτό κρίσιμα καλάθια σημείωσαν McFadden, Petrovic και Bowman.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και πάλι ο ΜcFadden με 28 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Bowman με 21 πόντους.

Με την σημερινή νίκη της η ομάδα μας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Κεραυνό στους 24 βαθμούς, τον οποίο αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική (14η). Θα προηγηθεί το final four του Κυπέλλου την επόμενη βδομάδα, όπου και πάλι αντίπαλος στον ημιτελικό θα είναι ο Κεραυνός.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Λίνος Γαβριήλ)
Παλάλας 7, Brown 2, Brezec 11, Κοιλαράς, Petrovic 7, McFadden 28, Τρισόκκας 4, Bowman 21, Παντελή 7.

ΕΘΑ Έγκωμης (Γιώργος Σκαραφίγκας)
Pack 6, Golden 19, Αναστασιάδης 1, Cumberbatch 15, Κασκίρης 5, Pearson 16, Henry 23,

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 20-18, 17-25,