Πετρολίνα ΑΕΚ: Για το πρώτο Κύπελλο (εισιτήρια στο Σωματείο)

Πετρολίνα ΑΕΚ: Για το πρώτο Κύπελλο (εισιτήρια στο Σωματείο)

To πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της θα διεκδικήσει η Πετρολίνα ΑΕΚ, μετά την πρόκριση στον τελικό του ΟΠΑΠ Final Four «Νεόφυτος Χανδριώτης». Αντίπαλος θα είναι το ΑΠΟΕΛ το βράδυ του Σαββάτου (13/02, 20:00) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

Η ομάδα μας επικράτησε με 73-69 στον ημιτελικό του Κεραυνού, ενώ το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 92-89 στον άλλο ημιτελικό την ΕΘΑ.

Η μαζική στήριξη των φιλάθλων μας είναι απαραίτητη, προκειμένου η ομάδα μας να μπορέσει να πανηγυρίσει το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση και πάλι στην κερκίδα Κερύνειας και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από την Μπουτίκ του Σωματείου. Στην ομάδα μας αναλογούν 1000 συνολικά εισιτήρια. 

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα (12/02, 13:00-18:00) από την Μπουτίκ και τα γραφεία του Σωματείου και συνεχίζεται αύριο (13/02, 09:00-13:00), ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και στα ταμεία του γηπέδου.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και η τιμή και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας στο εισιτήριο να αναγράψουν το ονοματεπώνυμο τους, καθώς και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας. Την πολιτική ταυτότητα θα πρέπει να την επιδείξουν στην είσοδο, διαφορετικά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, ασχέτως εάν έχουν εισιτήριο.