Πετρολίνα ΑΕΚ: Εντυπωσιακή νίκη έδρα της ΕΘΑ

Πετρολίνα ΑΕΚ: Εντυπωσιακή νίκη έδρα της ΕΘΑ

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει στο πρωτάθλημα έδωσε απόψε η Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα μας να πετυχαίνει την πέμπτη σερί νίκη της, με 99-89 στο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την ΕΘΑ.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό θέαμα, κάτι που καταμαρτυρά το τελικό σκορ, με την ομάδα μας να αποκτά διαφορά στο σκορ στην δεύτερη περίδο και να την συντηρεί μέχρι το φινάλε.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ο McFadden με 26 πόντους, ενώ 20 πρόσθεσε ο Brezec. Εντυπωσιακός ο Pack με 34 πόντους για τους γηπεδούχους, ενώ άλλους 22 πρόσθεσε ο Golden.

Η ομάδα μας πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι της Τετάρτης (16/12) κόντρα στην Magnofit Gussing στην Αυστρία, για την πρεμίερα της στην δεύτερη φάση του FIBA Europe Cup.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-21, 44-54, 67-73, 89-99

ΕΘΑ (Γιώργος Σκαραφίγκας): Pack 34, Golden 22, Αναστασιάδης 3, Δημητρίου,Cumberbatch 14, Κασκίρης, Pearson 2, Henry 14, Χρίστου.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Λίνος Γαβριήλ): Παλάλας, Brown 12, Brezec 20, Petrovic 8, McFadden 26, Garcia, Τρισόκκας 7, Bowman 9, Παντέλη 9.

Υπέγραψε ο Brandon Kyle Bowman

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοινώνει  την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Brandon Kyle Bowman, o οποίος θα αντικαταστήσει τον Jonathan Gilling.

Ο Brown που πραγματοποίησε ντεμπούτο είναι 31 χρόνων (15/10/1984), έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται ως power forward. Την φετινή σεζόν αγωνίζοταν στο Πουέρτο Ρίκο με την Atenienses de Manatí.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Γερμανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Γαλλία, Σερβία, Ισραήλ), καθώς επίσης και σε Κορέα, Νέα Ζηλανδία και Πουέρτο Ρίκο.

Η Πετρολίνα ΑΕΚ τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία.