Πετρολίνα ΑΕΚ: Ασταμάτητη, κέρδισε και την Ομόνοια

Πετρολίνα ΑΕΚ: Ασταμάτητη, κέρδισε και την Ομόνοια

Συνέχεια στην ασταμάτητη της πορεία έδωσε η Πετρολίνα ΑΕΚ, που ξεπέρασε απουσίες και κούραση και επικράτησε δύσκολα με 72-62 της Καπάτσος Ομόνοια για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας.

Brezec και Petrovic δεν αγωνίστηκαν καθόλου, o Τρισόκκας για λίγο, όμως παρόλα αυτά η ομάδα μας βρήκε και πάλι τις λύσεις και πήρε την 9η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και παραμένει στην κορυφή με συγκάτοικο τον Κεραυνό.

Η αναμέτρηση στο Κίτιον βρήκε τους φιλοξενούμενους να ξεκινάνε καλύτερα και να αποκτούν ακόμη και διαφορά οκτώ πόντων στην 2η περίοδο. Η ομάδα μας αντέδρασε και με το τέλος της 3ης περιόδου κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Στην 4η περίοδο μίλησε η εμπειρία των καλαθοσφαιριστών του Λίνου Γαβριήλ που ανέβασαν την διαφορά και καθάρισαν την αναμέτρηση.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ο Bowman που πέτυχε 25 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Manigat πέτυχε 20 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική (12η) η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γερμασόγειας (Σάββατο 30/01). Προηγείται χρονικά η εκτός έδρας αναμέτρηση με την φημισμένη ιταλική Βαρέσε, για την 5η και προτελευταία αγωνιστική της φάσης των 32 του FIBA Europe Cup (Τετάρτη 27/01, 21:30).

Πετρολίνα ΑΕΚ (Λίνος Γαβριήλ)
Παλάλας 3, Λεοντίου, Brown 7, Κοιλαράς, McFadden 5, Στυλιανού, Garcia 12, Τρισόκκας 5, Bowman 25, Παντελή 15.

Καπάτσος Ομόνοια (Νικόλας Παπαδόπουλος)
Κυριακού, Γεωργίου, Παπακώστας 5, Γαβριήλ, Manigat 20, Watson 7, Robinson 14, Nwaukoni 8, Jamar 8.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-21, 13-15, 22-17, 17-9