Πετρολίνα ΑΕΚ: Ανακοίνωση ΔΣ για την διάθεση εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πετρολίνα ΑΕΚ, θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της, όσο αφορά την διάθεση εισιτηρίων για το επικείμενο Τελικό του ECOMMBX Final Four, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία την Τετάρτη 27/03/2024 στις 19:30.

Μετά και την σύσκεψη της αστυνομίας, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του τελικού της διοργάνωσης, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

  • Στην κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα θα διατεθούν 200 εισιτήρια και 40 προσκλήσεις.
  • Στο γήπεδο θα μπορούν να παρευρεθούν 50 αθλητές των ακαδημιών του κάθε σωματείου, κάτω των 14 χρονών με την παρουσία ενός συνοδού για κάθε 10 άτομα.

Η Πετρολίνα ΑΕΚ θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας, πως η διάθεση εισιτηρίων και προσκλήσεων θα γίνουν με αυστηρή σειρά προτεραιότητας σε χορηγούς και κατόχους διαρκείας. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν στο υπόλοιπο φίλαθλο κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Μπουτίκ του Σωματείου (Τρίτη: 15:00-18:00, Τετάρτη: 09:00-13:00), στο τηλέφωνο 24655901.

Οι φίλοι της Ομάδας μας θα εισέλθουν από την είσοδο 4 και καταλάβουν την κερκίδα Αμμόχωστος (απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).

Στις εισόδους του σταδίου, θα γίνεται έλεγχος για κάρτα φιλάθλου και πολιτική ταυτότητα, γι’ αυτό παρακαλούνται οι φίλοι μας, όπως προσέλθουν έγκαιρα, για αποφυγή οποιασδήποτε καθυστέρησης. Οι κερκίδες θα ανοίξουν για το κοινό στις 18:00. Όπως ειπώθηκε στην αστυνομική σύσκεψη, απαγορεύεται να εισέλθουν στο γήπεδο σημαίες και πανό οποιουδήποτε περιεχομένου.

Με εκτίμηση

Διοικητικό Συμβούλιο Πετρολίνα ΑΕΚ