Πετρολίνα ΑΕK: Ανακοίνωση ΔΣ (βίντεο)

Τετάρτη 17 Μαΐου στις 19:30,  η καλαθοσφαιρική ομάδα της πόλης μας αγωνίζεται εναντίον του Κεραυνού Στροβόλου, όπου με νίκη θα στεφθεί πρωταθλήτρια για 6η φορά στην ιστορία της.
 
10 συνεχόμενοι τελικοί, φλερτάροντας με το 10ο πρωτάθλημα της Λάρνακας. Μιας πόλης η οποία είναι ταυτισμένη με το μπάσκετ. Μιας πόλης της οποίας γενιές και γενιές, μεγάλωσαν στα τσιμέντα του Κοινοτικού, στα Καλυφάτζια και στην Jolinda.
 
Με τον White, τον Florent, τον Armstrong και τον Mike Davis, τον Στυλιανού, τον Χρύσο τον Εύζωνα τον Fowles τον Νίκο και τα άλλα παιδιά. Οι οποίοι έδωσαν την  σπίθα και την έμπνευση στους επόμενους, για να φτάσει σήμερα η ομάδα μας εδώ που βρίσκεται.
 
Μια ομάδα με αξίες, ήθος και ιδανικά που μας δίδαξαν οι πατεράδες μας. Μια ομάδα που δεν σταματά να παλεύει έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από τραυματισμούς και όποια άλλα προβλήματα. Μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από σφαγιαστικές διαιτησίες στον Στρόβολο. Μια ομάδα που μπορεί να τα βάλει με όλους και με όλα.  
 
Να είστε σίγουροι ότι την Τετάρτη δεν θα ανεχθούμε οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά ή  ασυλία που απολαμβάνει ο παίχτης - πυγμάχος Ousman Krubbally,  ούτε τα γελοία φάουλ που σφυρίχτηκαν εναντίων των ψηλών μας στον Στρόβολο. Τα video απλά τα επιβεβαιώνουν.
 
Περήφανε Σκαλιώτη  την Τετάρτη η ώρα 19:30 στο ΚΙΤΙΟΝ έχουμε ραντεβού με την ιστορία.
 
Την Τετάρτη προστατεύουμε την ομάδα μας από οποιαδήποτε πρόκληση, δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα από τα παλιά… πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.
 
Την Τετάρτη αυτό που θα ζήσουμε θα μείνει χαραγμένο στην ψυχή μας για πολλά χρόνια.
 
Την Τετάρτη δίνουμε την σκυτάλη στην νέα γενιά, για την συνέχεια του μεγαλείου της ΑΕΚ μας.
 
Την Τετάρτη υπάρχει μία και μόνο επιλογή!
 
Το Κίτιον γίνεται ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ!!!