Κέν Τάττ: Έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους – Αγιασμός ομάδας Μπάσκετ (video)

Σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (27/09/2012) στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Κίτιον» ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας μας στην καλαθόσφαιρα για τη σεζόν 2012-2013.

 

Το παρών τους έδωσαν ο Πρόεδρος  και τα μέλη της επιτροπής του τμήματος καλαθόσφαιρας, ο Πρόεδρος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Διευθυντής του Σωματίου αλλά και τα κορίτσια της πετόσφαιρας.


 

Κέν Τάττ


 

Πριν την έναρξη του καθιερωμένου αγιασμού στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ (www.aek.com.cy) μίλησε ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας στο μπάσκετ ο Κέν Τάττ (Ken Tutt).

 


ΑΕΚ Λάρνακας Μπάσκετ - Κεν Τατ (Ken Tutt) από AEK_LARNACAS

 

Ο πολύπειρος καλαθοσφαιριστής αναφερόμενος στην νέα του ομάδα, την ΑΕΚ, μας είπε πως είναι ενθουσιασμένος με το καταπληκτικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα χαρακτηρίζοντας το οικογενειακό, ενώ κάθε μέρα στις προπονήσεις όπως μας είπε, όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο.  Παράλληλα αναφερόμενος στην μεταγραφή του από την ΕΘΑ και στους στόχους του ο Κέν μας είπε πως έχει έρθει σε μια ομάδα η οποία κάθε χρόνο βελτιώνεται, και έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, γεγονός που αποδεικνύεται από την πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

 

ΑΕΚ Λάρνακας
Γραφείο Τύπου