Με αμείωτο ρυθμό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται καθημερινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ». Μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί το AEK ARENA και έζησαν αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία πέραν των 800 μαθητών από σχολεία όλης της Κύπρου. 

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα αυτού του είδους στην Κύπρο. Απευθύνεται σε παιδιά Γ’-Στ’ Δημοτικού, τα οποία με τη συμμετοχή τους αναμένεται να ζήσουν μια αξέχαστη, απολαυστική και συνάμα διδακτική εμπειρία. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αφορά τα παιδιά και τη μάθησή τους, εξού και είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Διεξάγεται στο γήπεδο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» στη Λάρνακα, σε πρωινό σχολικό χρόνο και προσφέρεται δωρεάν.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά ξεναγούνται σε διάφορους σταθμούς μέσα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου (αποδυτήρια, αγωνιστικός χώρος, αίθουσα διασκέψεων τύπου, δημοσιογραφικά θεωρεία, κερκίδες κ.λπ.), ενώ ταυτόχρονα κάνουν μάθημα με στοχευμένα φύλλα εργασίας που προωθούν στόχους του Αναλυτικού Προγράμματος του Σχολείου (Ελληνικά, Μαθηματικά, Γεωγραφία, Ιστορία, Φυσική Αγωγή, Αγωγή Ζωής). Η ξενάγηση και το μάθημα γίνεται υπό την καθοδήγηση έμπειρης εκπαιδευτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
https://aekarena.com.cy/el/programma/, αλλά και με τη Χριστίνα Ευαγγέλου, συντονίστρια του προγράμματος, στο τηλέφωνο 24655999.