AEK LARNACA TV!

AEK LARNACA TV!

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την δημιουργία του AEK LARNACA TV. Σκοπός είναι να χαράξουμε μία δυναμική πορεία στον διαδικτυακό και ψηφιακό κόσμο και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό να καλύψουμε την ανάγκη για μία πιο στενή επαφή και επικοινωνία με τον φίλαθλο κόσμο μας.

Σε αυτά τα πλαίσια προχωράμε στην δημιουργία του AEK LARNACA TV, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται live streaming συνεντεύξεις τύπου, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών, παρακάμερα από τους εντός έδρας αγώνες, εκπομπές για να γνωρίσουμε τους ποδοσφαιριστές μας μέσα και έξω από το γήπεδο, αφιερωματικές εκπομπές με προσωπικότητες του παρελθόντος που δόξασαν την ΑΕΚ και προηγουμένως ΕΠΑ και Πεζοπορικού, εκπομπές για τις Ακαδημίες και τα παιδιά που έρχονται για να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα, καθώς και διάφορα άλλα θέματα που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.  

Το AEK LARNACA TV βγαίνει στον αέρα την επόμενη βδομάδα, με συνεντεύξεις που ενδιαφέρουν και την live streaming μετάδοση του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΑΕΚ ARENA (Παρασκευή 14/08, 19:00).

Το διαδικτυακό κανάλι της ομάδας μας γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT SUCCESS LTD.