Νέα ανατροπή και φιλική νίκη απέναντι στον Αραράτ με 4-5

Νέα ανατροπή και φιλική νίκη απέναντι στον Αραράτ με 4-5

Η ομάδα μας σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Λευκωσία αντιμετώπισε την ομάδα του Αραράτ στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το νέο πρωτάθλημα. Επικράτησε με 4-5 σε ένα αγώνα με πολλά γκόλ και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και άφησε ευχαριστημένους από το θέαμα τους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αραράτ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα μετουσιώνοντας την υπεροχή της με 2 γκόλ και πήρε προβάδιασμα στο σκόρ με 2-0 όπου ήταν και το σκόρ ημιχρόνου. Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα μεσοαμυντικά, σπαταλώντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αραράτ σκοράροντας ακόμη μία φορά ανέβασε το δείκτη του σκόρ σε 3-0. Οι φουτσαλιστές μας ανεβάζοντας την απόδοση τους σε συνδιασμό με τις διορθωτικές κινήσεις από τον προπονητή μας Πάμπο Χριστοφόρου μείωσαν σε 3-2. Με την μπάλα να ανεβοκατεβάίνει μπροστά στις δύο εστίες, οι φάσεις διαδεχόταν η μία την άλλη εκατέρωθεν με το σκόρ λίγα λεπτά πριν την λήξη να ανεβαίνει στο 4-3 υπέρ της ομάδας του Αραράτ. Η ομάδα μας όμως με μία ακόμη αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να σκοράρει 2 γκόλ παίρνοντας την φιλική νίκη με 4-5.

Για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι η ομάδα μας επιβεβαίωσε σε όλους ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για όλες τις ομάδες και ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο περίπου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.