Μεγάλο διπλό στη Λευκωσία

Την Παρασκευή 10/2 η ομάδα μας μετά από εκπληκτική εμφάνιση πέτυχε μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 6-4. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική και ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου της ομάδας να κρατηθεί στην ‘Α Κατηγορία.

 

 

Η ομάδα μπήκε πολύ αποφασιστικά στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο την νίκη. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα μας κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και πάντα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο και γεμίζει την ομάδα με ικανοποίηση και μεγάλη αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

 

Στην επόμενη αγωνιστική που είναι και η τελευταία πριν τους αγώνες μπαράζ η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΛ σε ένα καθοριστικής σημασίας αγώνα που θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό όσον αφόρα την 3η ομάδα που θα διαβαθμιστεί στην ‘Β Κατηγορία. Η ομάδα μας έχει το πάνω χέρι έχοντας 19 βαθμούς έναντι 15 της ΑΕΛ και με ενδεχόμενη νίκη θα κλειδώσει την παραμονή.

 

Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΑΕΛ θα γίνει την Πέμπτη 16/2 στις 20:30 στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ Γήπεδο Λάρνακας και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει την ομάδα σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα και να πανηγυρίσουμε μαζί την νίκη!