ΑΕΚ FUTSAL: Θέλει συνέχεια στις νίκες

ΑΕΚ FUTSAL: Θέλει συνέχεια στις νίκες

Η εβδομάδα που μας πέρασε βρήκε την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Αραράτ αλλά και να πετυχαίνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Η βαθμολογική θέση και συγκομιδή της ομάδας επιβάλλει περισσότερη προσπάθεια και αποφασιστικότητα ώστε η ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της.

Την Πέμπτη (20/11) η ομάδα μας δίνει το πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο) απέναντι στην ομάδα του Δημητάκη Χριστοδούλου Δερύνειας. Ένας αγώνας όπου αδιαπραγμάτευτος στόχος και μόνο είναι η νίκη. Οι λόγοι είναι αρκετοί και ιδιαίτερα σημαντικοί όπου η ομάδα μας επιβάλλεται να πετύχει' δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

Η διοίκηση στάθηκε μπροστά στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μετά τα συνεχή ανεπιτυχής αποτελέσματα της ομάδας και έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και στους φουτσαλιστές μας. Το σύνθημα για νέα αρχή από όλους στην ομάδα δόθηκε από την περασμένη εβδομάδα και την Πέμπτη (20/11) αναμένουμε να δούμε αν η νέα αρχή θα έχει και συνέχεια.

Εμείς εμπιστευόμαστε απόλυτα την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι οι φουτσαλιστές μας με το πάθος που τους διακατέχει θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το τρίποντο.

Κάπου εδώ στην εξίσωση μπαίνει και ο κόσμος της ομάδας μας, όπου διαχρονικά στην πορεία της ομάδα μας παίζει καταλυτικό ρόλο. Την Πέμπτη στo Κιτιον η ώρα 21:15 είναι ιδιαίτερα σημαντική για την φετινή πορεία της ομάδας η παρουσία του ώστε να σπρώξει την ομάδα μας σε μια υπερπολύτιμη νίκη.