ΑΕΚ FUTSAL: Συνέχεια στις επιτυχίες

Μετά τις δύο πολύτιμες νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος απέναντι στην ΕΝΑ Αθηαίνου (2-1) και Άτλα (7-4) η ομάδα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α΄Κατηγορία. Η διαφορά από την 4η προνομιούχα θέση που οδηγεί στην Α'Κατηγορία είναι στους 11 βαθμούς, διαφορά που δίνει σχεδόν στην ομάδα την άνοδο.
Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα καθόλη την διάρκεια του πρωταθλημάτος και εδικά στα τελευταία παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξασφάλισει ένα εισητήριο για την Α'Κατηγορία. Την ερχόμενη βδομάδα ξεκινούν αμέσως οι αγώνες μπαράζ και η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την CITY και είναι έτοιμη να  παλέψει με τους άλλους διεκδηκητές για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό και όλοι στην ομάδα θέλουν να ανεβεί η ομάδα στην Α' Κατηγορία ώς πρωταθλήτρια.

Στην 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Β'Κατηγορίας η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία και πολύ σημαντική νίκη με 7-4 επί του ΑΤΛΑ. Αυτή η νίκη ουσιατικά φέρνει την ομάδα με το ένα πόδι στην Α'Κατηγορία.
Η ομάδα μπήκε φουριόζα στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκόρ. Στην συνέχεια όμως έπεσε ο ρυθμός και δεχτήκαμε 2 γκόλ μετά από λάθη στην άμυνα. Όμως στην συνέχεια η ομάδα ανέβασε ξανά στροφές και πέτυχε 3 υπέροχα γκόλ με το σκόρ στο ημίχρονο να είναι 4-3.
Στη επανάληψη η όμαδα μπήκε δυνατά με μοναδικό στόχο να τελείωσει τον αγώνα, κάτι που έγινε πετυχαίνοντας ακόμα 3 γκόλ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο αντίπαλος ήταν να μειώσει στο σκόρ στο 7-4.
Αυτή η νίκη ήταν από τις πιο σημαντικές της χρονιάς και συνδυάστηκε με μια εκπληκτική εμφάνιση. Η νίκη αυτή επανέφερε την ομάδα στην κορυφή ισοβαθμόντας με την ομάδα της CITY και δείχνει πανέτοιμη να κυνηγήσει το πρωτάθλημα στους αγώνες μπαράζ.

Σκόρερ: Χριστοφή 2, Ζηντίλης 2, Πετρουής, Λοίζου, Κίμωνας