ΑΕΚ FUTSAL: Πρώτη πολύ σημαντική νίκη

ΑΕΚ FUTSAL: Πρώτη πολύ σημαντική νίκη

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε ψες (13/11) η ομάδα FUTSAL, που επικράτησε με 3-1 στην έδρα του Αραράτ. Η ομάδα μας πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και πανηγύρισε δίκαια στο τέλος της αναμέτρησης στο Μελκονιάν το πολύ σημαντικό τρίποντο.

Οι φουτσαλιστές μας στάθηκαν πολύ καλά από το ξεκίνημα μέχρι και το φινάλε και είχαν συγκέντρωση και πάθος στο παιχνίδι τους. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαμε με 1-0, με γκολ του Χριστοφόρου και αφού δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, σε μία άτυχη στιγμή δεχθήκαμε την ισοφάριση από τον αντίπαλο.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, ακόμη και μετά την εις βάρος μας αποβολή, η ομάδα μας αμύνθηκε εξαιρετικά και δεν απειλήθηκε. Ο Χριστοφόρου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και ο Σόουζα καθάρισε την αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας, στον προπονητή Πάμπο Χριστοφόρου και στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα και πανηγύρισε την νίκη στο Μελκονιάν. Πλέον η προσοχή στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τoν Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας, όπου και στοχεύουμε σε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Όλη η οικογένεια της AEK FUTSAL αφιέρωσε  την νίκη στον αδικοχαμένο, Μάριο Δημητρίου, ξάδελφο του τερματοφύλακα μας, Χρίστου Δημητρίου.