AEK FUTSAL: Πρεμιέρα με ισοπαλία 4-4

AEK FUTSAL: Πρεμιέρα με ισοπαλία 4-4

Ισοπαλία 4-4 ήταν το τελικό σκορ της ομάδας μας απέναντι στην ομάδα του ΑΕΤΟ Σολέας στην Γαλάτα στα πλαίσια της πρεμιέρας του πρωτάθληματος Α' Κατηγορίας.

Η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και εύτυχησε να προηγηθεί 2-0 με γκόλ του Χριστόφορου Χριστοφή και Λευτέρη Σιουκρή. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου η ομάδα του ΑΕΤΟΥ κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

Στην επανάληψη ο ΑΕΤΟΣ με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε το σκόρ σε 4-2 και δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια της ομάδας μας για θετικό αποτέλεσμα. Επίσης στα αξιοσημείωτα η μεγάλη ατυχία για την ομάδα μας με τους τραυματισμούς των 3 φουτσαλιστών μας Ιωαννου, Χριστοφή και Αβραάμ που αποχώρησαν από τον αγώνα. Ωστόσο η ομάδα μας συνέχισε την προσπάθεια και πίεσε τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να κατάφερει να πετύχει την ισοφάριση 4-4 με 2 γκόλ του Χριστοφή. Στο 4ο γκόλ της ομάδας μας ο Χριστοφή συγκρούστηκε στον αερά με τον τερματοφύλακα του ΑΕΤΟ και υπήρξε τραυματισμός των 2 όμως ευτυχώς και οι 2 δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό.

Ο στόχος της ομάδας ήταν η νίκη όμως μετά και τους τραυματισμούς ήταν πολύ δύσκολη η διαχείρηση του αγώνα από τον προπονήτη μας και σε γενικές γραμμές το σκόρ κρίνεται δίκαιο.

Αυτό το παιχνίδι ανήκει πλέον στο παρελθόν και η ομάδα κοιτάζει πλεον τον επόμενο αγώνα εντός έδρας απέναντι στην Ομόνοια στις 9/10 για την 3η αγωνιστική (την 2η αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό).