AEK FUTSAL: Πήρε την πρόκριση (Πλάνα για την πρώτη νίκη)

AEK FUTSAL: Πήρε την πρόκριση (Πλάνα για την πρώτη νίκη)

Την πρόκριση πήρε η ομάδα μας στο ψεσινό (10/11) παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Αραράτ εκτός έδρας στα πέναλντι με 4-3 (2-2 κανονική διάρκεια). Η ομάδα μας προκρίθηκε στην προημητελική φάση για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Μετά από ένα ισοζυγισμένο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 προσέχοντας κυρίως την αμυντική τους γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αραράτ πήρε προβάδισμα με 2 τέρματα όμως η ομάδα μας, με τον Χριστοφή και Ιωάννου είχε τις λύσεις φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.Στην παράταση παρέμεινε αναλλοίωτο το σκόρ με τις 2 ομάδες να οδηγούνται στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.Ο τερματοφύλακας Αβράμης Παρασκευά αποκρούοντας 2 πέναλτι έδωσε το εισητήριο πρόκρισης στην ομάδα μας στον επόμενο γύρο.

Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδα μας, στο τεχνικό τιμ αλλά και στους φουτσαλιστές μας που υπερέβαλαν εαυτόν. Η διοίκηση της ομάδας για ακόμη μια φορά στάθηκε στο πλευρό των φουτσαλιστών μας και έμεινε ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι του Κυπέλλου για μας ανήκει στο παρελθόν αφού την Πέμπτη (13/11, 19:15) αντιμετωπίζουμε στο πρωτάθλημα ξανά τον Αραράτ στο ίδιο γήπεδο. Ο προπονητής μας Πάμπος Χριστοφόρου έμεινε ευχαριστημένος από την πρόκριση όμως από σήμερα καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Πέμπτης με στόχο να οδηγήσει την ομάδα μας στην νίκη,