AEK FUTSAL-ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Στο φινάλε του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Futsal η ομάδα μας νίκησε στο ντέρμπι κορυφής με 6-1 την Ανόρθωση και πανηγύρισε πανάξια την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής και τελευταίας του φετινού μαραθωνίου η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ανόρθωση στο αθλητικό κέντρο Κίτιον με το νικητή του παιχνιδιού να κατακτούσε το πρωτάθλημα.

Τελικό Σκόρ 6-1. Έτσι απλά και όμορφα η ομάδα μας έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μπροστά στους πιστούς μας οπαδούς που στήριξαν την ομάδα και την βοήθησαν να πάρει το πρωτάθλημα. Στους ρυθμούς του Πορτογάλου φουτσαλιστή Bernardo χόρεψε η ομάδα μας αφού πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή του φετινή εμφάνιση κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να καθαρίσει τον αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε για ακόμη μια φορά δυνατά την φετινή χρονιά και μετά από μια όμορφη κομπίνα που έστησε η ομάδα μας με μακρινό σουτ ο Bernando έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο η αντίπαλη ομάδα άρχιε να παίρνει τα ηνία αφού γνώριζε ότι σε περίπτωση οποιουδήποτε αποτελέσματος εκτός της νίκης, ο τίτλος θα κατέληγε στην ομάδα μας. Έτσι έφτασε στην ισοφάριση. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τους φουτσαλιστές μας να μην φτάνουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Έτσι φτάσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο αν και είχαμε ανεπανάληπτες ευκαιρίες να πάρουμε προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μετάτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο αφού σε διάστημα 5 λεπτών εκτόξευσε το δείκτη του σκόρ σε 4-1. Ακόμα 2 γκόλ στην συνέχεια έγραψαν τον επίλογο μιας καταπληκτικής χρονιάς. 5 γκόλ σημείωσε ο μαέστρος Βernando και ένα ο Χριστόφορος Χριστοφή.
Όσο για τον κόσμο μας...Τι να πούμε...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ....Για ακόμη μια φορά στάθηκε δίπλα στην ομάδα οδηγώντας την προς τον τίτλο. Θερμές ευχαριστίες από το τεχνικό τιμ και από τους φουτσαλιστές μας προς τον κόσμο που έδωσε μαθήματα συμπεριφοράς και ηθικής. Πραγματικά ότι και να πούμε για αυτή την ομάδα φέτος είναι λίγο. Το κλίμα μέσα στην ομάδα απερίγραπτο. Από την αρχή εως το τέλος μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στο τέλος δίκαια η ομάδα μας πήρε τον τίτλο αφού ήταν κοινό αποδεκτό ότι ήταν καλύτερη και επίσης ήταν μια ταχύτητα πάνω από τις άλλες ομάδες. Καλύτερη ομάδα, καλύτερο τεχνικό τεαμ, καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, περισσότερες νίκες, λιγότερες ήττες, τους πρώτους 2 σκόρερ του πρωταθλήματος, παίκτες ηγέτες και ταλέντο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία στο τεχνικό τιμ και ιδιαίτερα στον προπονητή Jimmy Δημητρίου, σε όλους τους φουτσαλιστές και σε όλους γύρω από την ομάδα που με την πολύτιμη βοηθειά τους βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη των φετινών στόχων.