AEK FUTSAL: Νέα φιλική νίκη απέναντι στον Αραράτ με 3-1

AEK FUTSAL: Νέα φιλική νίκη απέναντι στον Αραράτ με 3-1

Σε φιλικό που έγινε την Παρασκευή (29/08) στην Λάρνακα η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Αραράτ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Αραράτ να μπαίνει πιο δυνατά στο παρκέ επιδιώκοντας να σκοράρει πρώτη. Η ομάδα μας αμύνθηκε σωστά και σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Χριστόφορος Χριστοφή βρήκε καταπληκτικά το Γιώργο Αβραάμ που με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκόρ. Η ομάδα του Αραράτ προσπάθησε να ισοφαρίσει χάνοντας αρκετές ευκαιρίες όμως η ομάδα μας σε ακόμα μια γρήγορη αντεπίθεση μετά από πάσα του Λούκα Σιήκκη από κοντά ο Χρίστος Χασάπης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Μετά από ένα αρκετά καλό ημίχρονο με αρκετές φάσεις, η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση των φουτσαλιστών από τις δύο ομάδες ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σε μία από αυτές η ομάδα του Αραράτ με μακρινό σουτ κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Στέλιος Χριστοφή με μια ωραία ατομική ενέργεια αποφεύγοντας το προσωπικό του αντίπαλο έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής μας Πάμπος Χριστοφόρου έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και το πάθος που επέδειξαν οι φουτσαλιστές της ομάδας μας, εντοπίζοντας κάποιες αδυναμίες στην μεσοαμυντική μας γραμμή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Σε γενικά πλαίσια ήταν ένα φιλικό που έδειξε για ακόμη μια φορά ότι η ομάδα μας βαδίζει στον σωστό δρόμο όμως απαιτείται σκληρή δουλειά από το τεχνικό τιμ και τους φουτσαλιστές μας για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα και να ξεκινήσουν με νίκη το νέο πρωτάθλημα.