AEK Futsal - Μεγάλη Νίκη & Παραμονή

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

AEK – AEL  5-3


Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα μας πέτυχε την πιο σημαντική νίκη του πρωταθλήματος και κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην ‘Α Κατηγορία 3 αγωνιστικές πριν το τέλος των αγώνων μπαράζ.
Η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια πέτυχε την νίκη με 5-3. Όλοι οι παίχτες μπήκαν από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά και αποφασιστικά για την νίκη και κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση. Με την λήξη του αγώνα όλοι οι παίχτες μαζί με τον προπονητή πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη και την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Στην 1η χρονιά στην ‘Α Κατηγορία η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει την παραμονή με σχετική άνεση παίζοντας πολύ καλό Futsal και να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους παίχτες αλλά και στον προπονητή της ομάδας Άντρο Προξένου για την μεγάλη προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου.


ΑΕΚ (Άντρος Προξένου): Τσιάρτας, Πετρουής, Ιωάννου, Ζηντίλης, Souza, Σούλας, Χριστοφή, Αβραάμ, Χαρίτου, Μάμας, Σιακός, Γιαννή

Σκόρερ: Ιωάννου 3, Χριστοφή, Ζηντίλης