AEK FUTSAL: Με το... σπαθί της στα ημιτελικά του Κυπέλλου

AEK FUTSAL: Με το... σπαθί της στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πανηγύρισε η ομάδα Futsal, μετά την νίκη με 5-4 στην έδρα του Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και τους φουτσαλιστές μας που μας έκαναν για ακόμη μία φορά περήφανους.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε αποφασισμένη να καθαρίσει νωρίς την υπόθεση πρόκριση και προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο μετά από γκολ των Σιήκκη, Στέλιου Χριστοφή και Souza.

Ο Souza στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και εκεί που όλα έδειχναν να τελειώνουν οι γηπεδούχοι μέσα σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά, εκμεταλλευόμενοι το δικό μας μπλακ-άουτ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4.

Το τελευταίο πεντάλεπτο απέκτησε δραματικό χαρακτήρα, με τον Χριστόφορο Χριστοφή να αναδεικνύεται σε... ήρωα της τελευταίας στιγμής, αφού με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Την πρόκριση στα ημιτελικά εξασφάλισαν επίσης το ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση και η Απελευθέρωση. H κλήρωση θα γίνει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την ΚΟΠ σε μεταγενέστερο στάδιο.