AEK FUTSAL: Με απαιτήσεις και αισιοδοξία στο νέο πρωτάθλημα (Δηλώσεις Πάμπου Χριστοφόρου)

AEK FUTSAL: Με απαιτήσεις και αισιοδοξία στο νέο πρωτάθλημα (Δηλώσεις Πάμπου Χριστοφόρου)

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει η ομάδα μας, καθώς αύριο Πέμπτη (24/09) αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Αετού Γαλάτας. Η κληρωτίδα μας έφερε αντιπάλους ξανά με την ομάδα του Αετού εκτός έδρας όπως και την περσινή χρονιά για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου η ομάδα μας είχε τις μοναδικές απώλειες βαθμών μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια νεανική ομάδα σε μια δύσκολη έδρα όπου η ομάδα μας καλείται να δείξει χαρακτήρα και να περάσει αλώβητη.

Την φιλοσοφία και τους στόχους της φετινής σεζόν ανέλυσε σε δηλώσεις που μας παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας, Πάμπος Χριστοφόρου. Παράλληλα αναφέρθηκε στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος και κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί και να στηρίξει την δύσκολη φετινή προσπάθεια.

Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προμηνύεται να είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών καθώς αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι, με το πήχη δυσκολίας του πρωταθλήματος να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται κοντά στο τεχνικό τιμ και τους φουτσαλιστές μας προσπαθώντας να τους παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια στήριξης για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της, Ο κόσμος της ομάδας όπως απέδειξε και την περσινή περίοδο θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά την ασπίδα της ομάδας για την φετινή χρονιά. Η παρουσία του είναι σημαντική σε κάθε αγώνα και επιδρά θεττκά στην ψυχολογία των φουτσαλιστών μας.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας θα διεξάγονται στο "Κιτίον", ημέρα Πέμπτη. Το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι απέναντι στην Ομόνοια στις 09/10. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του τμήματος και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται διαχρονικά δίπλα στην ομάδα και παρέχουν την απαραίτητη στήριξη.