AEK FUTSAL: Καλή εμφάνιση και ισοπαλία 3-3 με Ομόνοια

AEK FUTSAL: Καλή εμφάνιση και ισοπαλία 3-3 με Ομόνοια

Η ομάδα μας αντιμετώπισε φιλικά την Ομόνοια στην Λευκωσία στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας. Σε ένα ενδιαφέρον φιλικό με καλό ρυθμό οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα με αρκετά γκολ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι «πράσινοι» πίεσαν αρκετά την ομάδα μας προσπαθώντας να διασπάσουν την άμυνα μας και τα κατάφεραν παίρνοντας κεφάλι στο σκορ.Στο πρώτο 15λεπτο οι αντιπάλοι μας ήταν καλύτεροι με την ομάδα μας να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και με μια ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό πλασέ του Γιώργου Αβραάμ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 όπου ήταν σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς και με τις απαραίτητες διορθώσεις από τον προπονητή μας Πάμπο Χριστοφόρου οι φουτσαλιστές μας ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους στο γήπεδο καταφέρνοντας να πάρουν κεφάλι στο σκόρ μετά από έξοχη πάσα του Λούκα Σιήκκη και ιδανικό τελείωμα του Στέλιου Χριστοφή. Η ομάδα μας κατάφερε σε μια ιδανική αντεπίθεση και τελείωμα του Χρίστου Χασάπη να πάρει προβάδισμα με 3-1. Στην συνέχεια η ομάδα της Ομόνοιας παίζοντας με flying goalkeeper κατάφερε να σκοράρει 2 φορές και να ισοφαρίσει σε 3-3 όπου ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Αρκετά καλή εμφάνιση για την ομάδα μας,με τον προπονητή της ομάδα μας να παίρει χρήσιμες σημειώσεις απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο . Όπως αναφέραμε στην αρχή της χρονιάς η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με τους φουτσαλιστές μας να προσπαθούν να αφομοιώσουν την τακτική του προπονητή της ομάδας απόλυτα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.