AEK FUTSAL: Ισοπαλία παρά την πολύ καλή εμφάνιση

AEK FUTSAL: Ισοπαλία παρά την πολύ καλή εμφάνιση

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα FUTSAL έμεινε στην ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Αετό Σολέας. Ο αγώνας είχε πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο οι φουτσαλιστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό το γρήγορο γκόλ. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες καταφέραμε να ανοίξουμε το σκόρ με το Χριστόφορο Χριστοφή μετά από έξοχη πάσα του Λούκα Σιήκκη. Στην συνέχεια οι φουτσαλιστές μας συνέχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο για το δεύτερο γκολ. Τριάντα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου σε μία φάση που θύμιζε το γκόλ που δεχθήκαμε από την Δερύνεια η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε στην πρώτη της τελική προσπάθεια.

 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με κάθε φάση του αγώνα σχεδόν να είναι ευκαιρία. Οι φουτσαλιστές μας επιζητούσαν με μανία το γκόλ αφήνωντας χώρους στην αντίπαλη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Το τελικό αποτέλεσμα 1-1 βρήκε για ακόμη εβδομάδα την ομάδα μας να μένει χωρίς νίκη παρά την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει στο παρκέ. Η στατιστική του αγώνα έκλεισε με την ομάδα μας να χάνει 19 κλασσικές ευκαιρίες με τις περισσότερες από αυτές να είναι κραυγαλεές. Σαν επιστέγασμα της ατυχίας και της αναποτελεσματικότητας χάσαμε πέναλτι 1 λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο μας που για ακόμη μια εβδομάδα δεν πήραμε το τρίποντο. Όμως ο κόσμος που ήταν στον αγώνα έμεινε πλήρης ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν οι φουτσαλιστές μας που πραγματικά αδικούν τους εαυτούς τους. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ομάδα θα κάνει περήφανους στην συνέχεια το κόσμο της.