ΑΕΚ FUTSAL: Χαμένη ευκαιρία

ΑΕΚ FUTSAL: Χαμένη ευκαιρία

Δεν μπόρεσε τελικά να δώσει συνέχεια στις νίκες η ομάδα FUTSAL, που παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας στο Κίτιον, σε αγώνα στα πλαίσια της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου. Η ομάδα μας πραγματοποιώντας μία εμφάνιση που δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο παχνίδια απέναντι στον Αραράτ έμεινε στην ισοπαλία.

Η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με τον Χριστοφόρου να χρίζεται σκόρερ, όμως ισάριθμες φορές απάντησαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ είχε τέσσερα (!) συνολικά δοκάρια στην αναμέτρηση. Στην τελευταία φάση χτύπησε και αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Σιήκκης, που πριν μερικές μέρες έλαβε κλήση για την Εθνική ομάδα.

Το ψεσινό (20/11) παιχνίδι είναι από τους αγώνες που η ομάδα μας είχε στόχο το βαθμολογικό αποτέλεσμα πρωτίστως, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση αφού θέλαμε διακαώς το τρίποντο για να ανεβούμε βαθμολογικά. Όμως δυστυχώς στο τελευταίο λεπτό δεχθήκαμε την ισοφάριση χωρίς όμως η ομάδα μας προηγουμένως να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση. Τις επόμενες δύο εβδομάδες η ομάδα μας δεν αγωνίζεται λόγω Εθνικής έτσι υπάρχει αρκετός χρόνος να ανασυνταχθεί, να διορθώσει τα λάθη της και να παρουσιαστεί πιο έτοιμη τον δεύτερο γύρο.

Ο κόσμος μας ήταν εκεί, δεν σταμάτησε να τραγουδά και να δίνει ώθηση στους φουτσαλιστές μας.Σίγουρα η χθεσινή εμφάνιση ήταν κατώτερη των προσδοκιών και των απαιτήσεων τους. Τους ευχαριστύμε και τους θέλουμε κοντά μας και στην συνέχεια. Από πλευράς τεχνικού τιμ και φουτσαλιστών μας παρά την χθεσινή απογοήτευση από αποτέλεσμα υποσχέθηκαν ότι μέσα από σκληρή προσπάθεια θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τους στόχουες της ομάδας.

Η ομάδα μας έμεινε στους πέντε βαθμούς πίσω από Αραράτ και Αετό Σολέας που έχουν από εφτά βαθμούς. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος (Πέμπτη 11/12, 21:15) θα αντιμετωπίσουμε τον Αετό Σολέας στο Κίτιον.