AEK FUTSAL: Φιλική νίκη στο τελευταίο τεστ

AEK FUTSAL: Φιλική νίκη στο τελευταίο τεστ

Νίκη στην πρόβα τζενεράλε για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας με 3-2. Η ομάδα μας λίγες μέρες πριν το μακρινό ταξίδι στην Γαλάτα για την 1η αγωνιστική έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο όμως χρειάζεται βελτίωση μεσοαμυντικά κάτι που φέρνει σε εγρήγορση το τεχνικό της ομάδας μας Πάμπο Χριιστοφόρου και το τεχνικό τιμ ώστε να παρουσιάσουν την ομάδα πανέτοιμη στην πριεμιέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά προσπαθώντας να επιβάλει το ρυθμό της. Στα μέσα του ημιχρόνου ένας συνδιασμός του Χρήστου Χασάπη με τον Ιάκωβο Ιωάννου έφερε σε θέση βολής τον Ιωάννου που με διαγώνιο σούτ άνοιξε το σκόρ. Στην συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα της Δερύνειας πίεσε όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Αβράμης πραγματοποήσε σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας την ομάδα μπροστά στο σκόρ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μια ιδανική αντεπίθσεση από την ομάδα μας με το Λευτέρη Σιουκρή νa βρίσκει ιδανικά στην περιοχή τον Στέλιο Χριστοφή και ο τελευταίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας αντέδρασε εκμεταλλευόμενη την κακή αμυντική λειτουργεία της ομάδας μας και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Όμως ο τελευταίος λόγος άνηκε στην ομάδα μας και συγκεκριμένα στον Ιάκωβο Ιωάννου που με ένα άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η ομάδα μας έδειξε για ακόμη μια φορά ότι βρίσκει τις λύσεις μέσα από κάθε αγώνα και το πνεύμα νικητή που διακατέχει τους φουτσαλιστές μας παλεύοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με όλες τους τις δυνάμεις για την νίκη.