AEK FUTSAL: Φιλική ισοπαλία στα Λατσιά

AEK FUTSAL: Φιλική ισοπαλία στα Λατσιά

Σε φιλικό που έγινε στα Λατσιά η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα του Εθνικού Λάτσιών. Το φιλικό διεξήχθηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκίμασαν αρκετά σχήματα και πρόσωπα παρά τις πολλές απουσίες εκατέρωθεν.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού Λατσιών ήταν καλύτερη και κατάφερε να πάρει προβάδισμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών με την κούραση να είναι εμφανείς στους φουτσαλιστές μας αντιμετωπίζοντας προβλήματα στο μεσοαμυντικό χώρο ενώ υστέρησαν στην τελική πάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανασυντάχθηκε και προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό παιχνιδιού της της ενώ παράλληλα η απόδοση των φουτσαλιστών μας ανέβηκε αισθητά. Μετά από μια στατική φάση ο Χρήστος Χασάπης έγινε αποδέκτης της μπάλας πλασάροντας ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έτσι η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκόλ που θα τους έδινε την νίκη όμως οι δύο τερματοφύλακες δήλωσαν παρών και το 1-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για να επιτύχει τους φετινούς της στόχους όμως οι μεταπτώσεις στην απόδοση των φουτσαλιστών μας προβλημάτιζουν τον προπονητή μας Πάμπου Χριστοφόρου που θα προσπαθήσει μαζί με το τεχνικό τιμ της ομάδας μας να παρουσιάσουν την ομάδα μας πανέτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε περίπου 10 ημέρες.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι ό την ερχόμενη Τετάρτη εντός έδρας με την ομάδα της AEK Σωτήρας.