AEK FUTSAL: Επίσημη έναρξη της προετοιμασίας

AEK FUTSAL: Επίσημη έναρξη της προετοιμασίας

Επέστρεψαν στα παρκέ οι φουτσαλιστές μας και η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (04/08) στο Κοινοτικό Λάρνακας.  Έτσι οι περσινοί πρωταθλητές μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή χρονιά, βάζουν μπρος τις μηχανές υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Πάμπου Χριστοφόρου.

Η ομάδα μας την φετινή χρονιά έχει σαν στόχο την καλή πορεία στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Ά Κατηγορίας του Futsal. Το τεχνικό τιμ μαζί με τους ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι για την νέα πρόκληση που έχουν ενώπιον τους και θα δώσουν τα πάντα για να φέρουν εις πέρα την αποστολή τους. Η ομάδα μας με το ταλέντο και την ποιότητα των φουτσαλιστών που διαθέτει στο ρόστερ της είναι έτοιμη να αφήσει το στίγμα της την φετινή χρονιά.

Η σκληρή δουλειά πλέον άρχισε για το τεχνικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές μας με καθημερινές προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και ανταγωνιστικοί με την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοφόρου άρχισε να βάζει τις πρώτες δικές του πινελιές στο πλάνο της ομάδας για την νέα χρονιά. Μια νέα χρονιά που αναμένεται πάρα πολύ ανταγωνιστική και θα κρατήσει μέχρι τέλους του πρωταθλήματος αμείωτο το ενδιαφέρον τους φίλους του Futsal.

Το τεχνικό επιτελείο μαζί με τους φουτσαλιστές μας έδωσαν υπόσχεση ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ελπίζουμε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.