AEK FUTSAL: Εντός έδρας ήττα με 0-1

AEK FUTSAL: Εντός έδρας ήττα με 0-1

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα Futsal έμεινε χωρίς αντίκρυσμα, καθώς γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Ομόνοια στο Κίτιον. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 25ο λεπτό και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και με υπερπροσπάθεια από όλους τους φουτσαλιστές διατήρησε το μηδέν στην άμυνα. Στην επανάληψη και από το σημείο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Σέζαρ, οι φουτσαλιστές του Πάμπου Χριστοφόρου τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Η ομάδα μας δημιούργησε ξεκάθαρες ευκαιρίες, καμία όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, λόγω αστοχίας, ατυχίας και της πολύ καλής εμφάνισης του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

Η ομάδα μας έστειλε άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια και ότι είναι ικανή για μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί και το ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο, που αναγνώρισε με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια των φουτσαλιστών μας.