AEK FUTSAL: Ανατροπή και φιλική νίκη απέναντι στην Δερύνεια

AEK FUTSAL: Ανατροπή και φιλική νίκη απέναντι στην Δερύνεια

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, η ομάδα μας έδωσε φιλικό αγώνα στην Δερύνεια απέναντι στην ομώνυμη ομάδα που είναι αντίπαλος μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ένα ισοζυγισμένο πρώτο ημίχρονο με την κούραση από την προετοιμασία να είναι εμφανής για τις δύο ομάδες, η ομάδα της Δερύνειας άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ένας όμορφος επιθετικός συνδιασμός της ομάδας μας έφερε σε θέση βολής το φουτσαλιστή της ομάδας μας Παντελή που δεν αστόχησε στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο στο ισόπαλο 1-1.

Στις αρχές του δεύτερου ημίχρονου η ομάδα μας μέσα σε 5 λεπτά δέχθηκε 3 γκόλ, με την ομάδα της Δερύνειας να παίρνει κεφάλι στο σκόρ με 4-1. Η ομάδα μας ανασυντάχθηκε και με μια ωραία κομπίνα από πάσα του Ιακωβου Ιωάννου με πλασέ στην κίνηση ο Στέλιος Χριστοφή μείωσε σε 4-2. Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση με τον Λούκα Σιήκκη να βρίσκει υπέροχα τον Στέφανο Ξενοφώντας γράφοντας το 4-3. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την κούραση από την προετοιμασία και από τις δύο ομάδες να είναι εμφανές. Μια ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα από τον φουτσαλιστή μας Γιώργο Αβραάμ έφερε το ματς στα ίσα. Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού ένας όμορφος συνδιασμός ανάμεσα στον Λούκα Σιήκκη και Στέλιο Χριστοφή έφερε το τελευταίο σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ διαμόρφωσε το 4-5 υπέρ της ομάδα μας όπου ήταν και το τελικό σκόρ.

Σε υψηλά επίπεδα απόδοσης έφτασε το τρίο τερματοφυλάκων μας με τον Αντώνη Κωσταντίνου, Αβράμη Παρασκευά και Αναστάση Στυλιανού να βάζουν σε ευχάριστο πονοκέφαλο τον προπονητή μας για την βασική επιλογή τερματοφύλακα κάτω από την εστία της ομάδας μας.

Ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοφόρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους φουτσαλιστές μας. Έμεινε ευχαριστημένος από την και την διάθεση και την προσπάθεια των φουτσαλιστών μας και ιδιαίτερα από την αντίδραση που έδειξαν όταν έμειναν πίσω στο σκόρ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα μας πρέπει να μειώσει τα μικρά κενά διαστήματα που παρουσιάζει κατά την διάρκεια του ματς . Ο προπονητής της ομάδας μας μαζί με τους φουτσαλιστές μας δουλεύουν καθημερινά σε υψηλές εντάσεις με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (29/08) με αντίπαλο την Αραράτ στο ΚΙΤΙΟΝ.