Εορταστικό τριήμερο και επίσημη πρώτη

Εορταστικό τριήμερο και επίσημη πρώτη

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας σας καλεί να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις του τριημέρου και να γιορτάσετε μαζί μας τα 20χρονα του σωματείου.

Το βράδυ της Παρασκευής (04/07 20:00) στο Κτήμα Μακέντζι στην Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί το Galla Dinner. Μία βραδιά που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ταξίδι στον χρόνο μέσω προβολής οπτικού υλικού, την ανακοίνωση της κορυφαίας 11αδας, τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το Σάββατο (05/07) θα παρουσιαστεί η ομάδα της σεζόν 2014/15. Ελάτε όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να καλωσορίσουμε το νέο ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο. Στον χώρο θα υπάρχουν face Painting, μπαλονοκατασκευές, φουσκωτά και άλλα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν αυτόγραφα, ενώ στον χώρο θα πωλούνται και προϊόντα της μπουτίκ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πλατεία Ερμού στην Λάρνακα και θα αρχίσει στις 18:00 με το fan day.

Την Κυριακή (06/07) πραγματοποιείται η τρίτη κατά σειρά εκδήλωση που εντάσσεται στα πλαίσια των εορτασμών για τα 20χρονα του σωματείου με την μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας. Εισιτήρια εξακολουθούν να προπωλούνται στην ιστοσελίδα www.Soldoutickets.com.cy και σε όλα τα περίπτερα So Easy, ενώ εισητήρια θα πωλούνται και στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας. Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:00 το βράδυ.

Μετά το εορταστικό τριήμερο ακολουθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση καθώς και ο αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (07/07) στο Γ.Σ.Ζ. Στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο κεντρικό γήπεδο και στις 18:45 θα ακολουθήσει η προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο.

Αθλητική Ένωση (Κίτιον) ΑΕΚ Λάρνακας... 20 χρόνια ζωής, 88 χρόνια ιστορίας