Παρουσίαση Χορηγική συνεργασίας με Meridianbet

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/08) για την παρουσίαση της Χορηγικής συνεργασίας της ομάδας μας με την Meridianbet. Η Μeridianbet θα αποτελέσει ένα από τους Κύριους Χορηγούς της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στην φετινή σεζόν. 

Στο πάνελ βρέθηκαν, εκ μέρους του ΔΣ, Ιωσήφ Φράγκος και εκ μέρους της εταιρείας Meridianbet o Marketing Manager Ζακ Γεωργίου. 

«Εκ μέρους του ΔΣ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία αλλά και για το γεγονός ότι από την πρώτη φορά της απόφασης της MeridianBet να ασχοληθεί με τις κυπριακές ομάδες μας βρίσκει θετικούς σε συνεργασία. Η συνεργασία μας υποδουλώνει ότι η ομάδα μας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και ότι το όνομα της ομάδας μας προσελκύει», δήλωσε το μέλος του ΔΣ Ιωσήφ Φράγκος.  

«Εκ μέρους της Meridianbet να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου που είστε σήμερα εδώ. Με τιμή ανακοινώνουμε την συνεργασία με την ΑΕΚ και δηλώνουμε περήφανος χορηγός . Η Meridianbet σε όλες τις χώρες όπου έχει λειτουργία προσφέρει στη κοινωνία και στηρίζει τον αθλητισμό. Η επιλογή της ΑΕΚ έγινε γι’ αυτό τον λόγο, αφού έχουμε τις ίδιες αξίες. Η ΑΕΚ μας έδωσε μεγάλο κίνητρο να είμαστε μέρος μιας τόσο επιτυχημένης ομάδας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ΑΕΚ σε Κύπρο και Ευρωπη», δήλωσε o marketing manager Ζακ Γεωργίου.