Πάφος FC-AEK 0-1

1η αγωνιστική στην Β΄Φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» και να παίρνει την νίκη με 0-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά καλός, με την ομάδα μας να απειλεί για πρώτη φορά με τον Faraj (7') και στην δεύτερη καλή της στιγμή να προηγείται στο σκορ στο 44ο λεπτό, με τον Faraj να σκοράρει με κοντινό πλασέ μετά την μπαλιά του Gama. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα, ενώ απείλησε με Faraj (52'), Sol (85'). Στο 92ο λεπτό οι γηπέδουχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, με τον Melluso να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πάφος FC (Juan Carlos Carcedo): Ivusic, Melluso, Kvida, Bruno (62' Twumasi), Jairo, Ikoko (88' Brito), Rus (88' Kane), Tankovic, Valakari (62' Contreras), Name (88' Pepe), Dragomir.

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou, Gustavo, Faraj (73' Santos), Lopes (78' Sol), Angel, Milicevic, Gama (66' Gyurcso), Pons (78' Tomovic), Roberge, Diemers (73' Μάμας).

Διαιτητής: Duje Strukan
Α' Βοηθός Διαιτητής: Mάριος Καλογήρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρος Πέτρου
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
VAR: Δημήτρης Σολωμού
AVAR: Ανδρέας Π. Ανδρέου
Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης

Κίτρινες: Jairo, Melluso / Piric, Gyurcso, Roberge, Angel

Κόκκινες: Melluso (2η κίτρινη)

Θεατές: 3363

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, νιώθω ότι έχουμε μια ομάδα με πολεμιστές. Τα παιχνίδια θα τα κερδίσει αυτός που τα θέλει περισσότερο και αυτός που θα προσέξει τις λεπτομέρειες. Έπρεπε να παίξουμε με υπομονή σήμερα και οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Απόψε γιορτάζουμε, από αύριο βλέπουμε το ματς με τον Απόλλωνα.
Το μόνο που με ενδιαφέρει ως προπονητής είναι να κοιτάζω την ομάδα μου, σίγουρα δεν είναι μόνο οι νίκες μας. Θέλω να νικούμε, να στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας και όχι στους άλλους
», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.