ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΙΤΙΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ TOY ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Αλκή Ορόκλινη

A+ A A-
02 Φεβ 2018

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (06/02, 19:00).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (03/02) το πρωί από την Μπουτίκ και θα συνεχιστεί από τα Γραφεία του Σωματείου.

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και πάλι το Online σύστημα αγοράς εισιτηρίων και ο κόσμος θα μπορεί να πάρει εισιτήριο σε οποιαδήποτε θέση του AEK ARENA, εκτός από αυτές που είναι ήδη κρατημένες από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα).

Στα πλαίσια των προσπαθειών του Σωματείου μας για πλήρη εφαρμογή του νόμου και για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση φιλάθλων εφαρμόζεται πλήρως η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων και των φιλοξενούμενων φιλάθλων για όλους τους εντός έδρας αγώνες, με την αναγραφή των στοιχείων του αγοραστή στο κυρίως εισιτήριο, το οποίο παραμένει στην κατοχή του αγοραστή και την επίδειξη της ταυτότητας κατά την είσοδο και ως επίσης ταξιθέτηση όλων των θεατών στο γήπεδο.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.

Αναλυτικά το ωράριο για την προπώληση εισιτηρίων:

Σάββατο (από την Μπουτίκ): 09:00-13:00
Δευτέρα (από τα Γραφεία): 09:00-13:00, 15:00-18:00
Τρίτη (από τα Γραφεία): 09:00-13:00